referenties

De vraag: “Ik ben bezig met een kinderboek. Het is inmiddels af en al een aantal keer door mijzelf geredigeerd. Het gaat dus nu echt om de laatste check, zowel qua vorm/stijl, als correcties. Het is mijn eerste roman, dus beginnersfoutjes slijpen er nogal eens in.”

De samenwerking: “Bedankt zeg! Ik heb er even doorheen gescrold en ik zie veel goede feedback. Ja, geweldig. Echt goede tips! Ik waardeer je uitgebreide reacties enorm!”

Barend Last

(Auteur)

——————————————————————————————————————–

De vraag: “Ik ben, al een poosje, bezig met een boek.  Ik merk dat ik op dit moment een beetje vast zit. De eerste versie is denk ik voor zo’n 80% af, maar ik kom op dit moment niet echt verder. Misschien dat jij mij net dat duwtje kan geven dat ik nodig heb.”

De samenwerking: “Ik ben heel blij met wat je gedaan hebt, alle suggesties en verbetertips! Ik ga er ook gelijk mee aan de slag. En hoop op afzienbare termijn het manuscript ‘gereed’ te hebben.”

“Ik heb vorige week een contract getekend met (naam uitgever)! Ze vindt het een mooi verhaal om aan het fonds toe te voegen! Ik ben zo blij dat ik begin dit jaar contact met jou heb gezocht, dat heeft mij wel het laatste zetje gegeven dat ik nodig had om het af te maken en verder te gaan!”

Isolde Boers

(Auteur)

——————————————————————————————————————–

De vraag: “Mag  ik mijn manuscript gewoon eens naar je opsturen? Wie weet welke deur er open gaat. Ik waardeer elke hulp of mogelijkheid.”

De samenwerking: Voor mijn boek kwamen wij op een bijzondere wijze in contact. Ik ben erg blij met haar hulp, inzicht en frisse ideeën. Soms daagt ze je uit na te denken waarom je iets schrijft. Dat helpt. Maakt het beter. Ik heb er een coach bij en ik hoop op nog meer samenwerking voor de toekomst. Waardering is op zijn plaats! Aanrader en een topper!” 

https://www.linkedin.com/posts/dewitarian_hoe-gaaf-is-dat-het-boek-gaat-zeker-uitgegeven-activity-6575436928768897025-LYsC 

Arian de Wit

(Spreker | auteur)

——————————————————————————————————————–

De vraag: “Heb jij tijd en zin om als redacteur mijn script te redigeren? Het is een heftig verhaal hoor. Zeker voor vrouwen denk ik. Twee uitgevers hebben als feedback gegeven dat ze het te snel van leuk naar heftig vinden gaan en dat ze dan niet weten of het thriller of misdaad is en de ander vond het te kinderachtig geschreven.”

De samenwerking: “Dank voor je snelle werk. Ik wil je even zeggen dat ik je onwijs slim vind en blij ben met je suggesties. Ik vind je heel slim en humor hebben. Ik heb soms echt moeten lachen omdat je dingen goed had opgemerkt. Ik ben blij met jou werk.”

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6536855390536118272

Merel van Groningen

(Auteur | De Villa)

——————————————————————————————————————–

De vraag: “Mijn bedoeling is om een klein boekje uit te geven met daarin vijftig verhaaltjes. Ik heb een eigen stijl van schrijven. Die moet er wel in terug te vinden zijn. Er zal soms een ouderwets woord in zitten. Zo ben ik. Zet het gerust tussen haakjes.”

De samenwerking: Paulien is een expert op taalkundig gebied. Ik heb mijn eerste boek door haar laten corrigeren. Ze corrigeerde niet alleen maar leefde zich ook in in de beschreven situatie. Zodoende gaf ze ook advies. Het was een eis van mij om mijn stijl te behouden. Ondanks dat het soms rood ziet van de aantekeningen en suggesties, is ze daar 100 % in geslaagd. Al heel gauw krijg je een fijne band met haar. En …ze wist me te vinden als we een deadline afgesproken hadden. Naast een warme persoonlijkheid is ze een kanjer. Aan iedereen die wil schrijven zou ik willen adviseren: Leg contact met Paulien!” 

John Tollenaar

(Auteur | Alles gegeven)

——————————————————————————————————————–

De vraag: “Het script hoeft niet herschreven te worden, maar puur grammaticaal nagekeken en gecorrigeerd worden. Mocht je de zinsopbouw anders willen, dan mag je dit uiteraard wijzigen. Jij bent de expert!”

De samenwerking: “De enthousiasme die je doorgeeft in jouw woorden komen aan en dit straal je ook uit! Hartelijk dank voor je goede werken.”

Carmen Fajooah

(Auteur | Gemengd Bloed!)

——————————————————————————————————————–

De vraag voor de Balans Planner:Ik werk samen met een tekstschrijver, maar er zit ook een deel bij waar zij niet naar kijkt, dus daar zou jouw redactiewerk erg gewenst zijn! Zou jij het geheel nog willen checken of jij nog gekke dingen ziet?”

De samenwerking:Paulien heeft o.a. de eindredactie gedaan van de Balans Planner (www.balansplanner.nl). Werken met haar gaat altijd heel soepel: ze is duidelijk, snel en secuur. Echt een aanrader!”

“Wat ben ik blij met jou zeg, wat ben jij er goed en zorgvuldig doorheen gegaan: topper!!”

Jisca Rebel

(Vormgever | Studio Altena)