Over Paulien

Het laatste wat ik wil is in de schijnwerpers staan. Daar houd ik helemaal niet van. Maar omdat ik als auteur heel goed weet hoe spannend het is om je verhaal met een ander te gaan delen, ga ik je toch een paar dingen vertellen. Zodat je zeker weet dat jij en je verhaal bij mij in goede handen zijn 😉.

De vrouw aan de andere kant van je manuscript

Paulien dus, getrouwd en moeder van twee kinderen. Een heel gewone vrouw, met maar één gekke tic: boeken! Het kunnen er mij niet genoeg zijn. Letters en verhalen zijn voor mij bijna net zo belangrijk als zuurstof.

Bijna, hè!

Zet je mij op een onbewoond eiland, dan moeten er drie dingen mee: mijn gezin, onze kat en hond (sorry, kan echt niet kiezen) en een gigantische voorraad boeken.

Auteur én redacteur

Omdat ik zelf ook auteur ben (jep, ik heb verschillende boeken geschreven), herken ik als geen ander hoe spannend het is om je verhaal met iemand te gaan delen. Ik weet hoe het voelt als een ander ‘iets vindt’ van jouw personages, je schrijfstijl of het plot. Maar ik weet óók hoe belangrijk die frisse blik is en hoeveel beter je verhaal wordt van een goede samenwerking met je redacteur.

Het doel van deze samenwerking is om jouw verhaal naar de beste versie tillen. Om dit te kunnen bereiken, is het belangrijk dat we een goede match vormen. Daarom krijg je de redactie van 2000 woorden van je verhaal van mij cadeau.

Zo zie jij direct hoe ik werk en ontdek je wat je kunt verwachten. En voor mij wordt duidelijk hoe ik het meeste voor jou kan betekenen.

Vraag de gratis proefredactie aan.

Wil je liever eerst telefonisch kennismaken of heb je nog vragen?

Neem contact op