Over Paulien

Het laatste wat ik wil is in de schijnwerpers staan. Daar houd ik helemaal niet van. Maar omdat ik als auteur heel goed weet hoe spannend het is om een verhaal met een ander te delen, ga ik je toch een paar dingen vertellen. Zodat je zeker weet dat het manuscript bij mij in goede handen is 😉.

De vrouw aan de andere kant van je manuscript

Paulien dus, getrouwd en moeder van twee kinderen. Een heel gewone vrouw, met maar één gekke tic: boeken! Het kunnen er mij niet genoeg zijn. Letters en verhalen zijn voor mij bijna net zo belangrijk als zuurstof.

Bijna, hè!

Zet je mij op een onbewoond eiland, dan moeten er drie dingen mee: mijn gezin, onze kat en hond (sorry, kan echt niet kiezen) en een gigantische voorraad boeken.

Auteur én redacteur

Omdat ik zelf ook auteur ben (jep, ik heb verschillende boeken geschreven), herken ik als geen ander hoe spannend het is om een verhaal met iemand te delen. Ik weet hoe het voelt als een ander ‘iets vindt’ van een personages, de schrijfstijl of het plot. Maar ik weet óók hoe belangrijk die frisse blik is en hoeveel beter het verhaal wordt van een goede samenwerking met een redacteur.

Het doel van onze samenwerking is om het verhaal naar de beste versie tillen. Om dit te kunnen bereiken, is het belangrijk dat we een goede match vormen. Benieuwd? Bel of mail mij gerust!

Neem contact op